Форум на потребителите ще подпомага АГКК

Понеделник, 22 Март 2010

Форум на потребителите на информацията на Агенцията по геодезия, картография и кадастър (АГКК) бе учреден на 26 януари 2010 г. в София.

Създаването на форума е част от реализиращия се в АГКК проект "Техническа помощ за подобряване на обслужването на гражданите и другите потребители с кадастрална информация от АГКК в България", финансиран по програмата MATRA от Министерство на външните работи на Кралство Нидерландия. Ръководител на проекта е Карел Велтер. Потребителите бяха представени от шефа на дирекция „Софийски кадастър" в Столична община Румен Янков, от председателя на Камарата на инженерите по геодезия Ангел Янакиев, от Лъчезар Искров от Националното сдружение „Недвижими имоти", от Красимир Катранджиев от Нотариалната камара, от Илия Ангелов от Изпълнителната агенция по горите, от шефа на дирекция „Управление на изпълнението" в Националната агенция по приходите Галя Димитрова, от Ели Монева от Камарата на независимите оценители, от Валери Валчинков от Министерството на околната среда и водите, от зам. кмета на община Марица Яна Очева, от Антоанета Делева от Министерството на земеделието и храните и от Гергана Манова от Българската асоциация на съдиите по вписванията. От страна на АГКК бяха изпълнителният директор на агенцията Александър Лазаров, главният секретар Мима Чалева и началникът на отдел „Нормативна уредба" в АГКК Иван Евтимов.

Във форума на потребителите взимат участие представители на ведомства, общински администрации и организации с нестопанска дейност. Цялостната дейност се осъществява със съдействието на Агенцията и в съответствие с правилника за дейността на форума, който бе приет на учредителната среща.

Прочетена 1196 пъти Последно променена в Четвъртък, 06 Април 2017 13:30

"Първа отговорност на всеки гражданин е да оспорва властта."

Бенджамин Франклин

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Условия за ползване на коментарите

geomax l

Baner GEOPORTAL

Със съдействието на Камарата на инженерите по геодезия и Асоциацията на геодезическите фирми

 

Връзка с нас

map

Списание ГЕОМЕДИЯ

Всичко за геодезията

София 1303
ул. "Св. Св. Кирил и Методий" 146,
ет. 3, ателие 6; тел: 02/ 831 90 01;
e-mail: geomedia@abv.bg
office@geomedia.bg

Банкова сметка

ЕИК 175378844
Банкова сметка
Уникредит Булбанк, клон Европа
BIC - UNCRBGSF
IBAN - BG74UNCR 7000 1500 6707 03
ISSN - 1313-3365

Абонамент

27 лв. за една година

15 лв. за половин година

Свържете се с нас, ако искате да се абонирате.