Отвъд геодезията

A to JazZ в Южния парк на 5, 6 и 7 юли

Музикална йога, спортна зона и детска сцена ще има на деветия джаз фестивал A to JazZ в София, на 5, 6 и 7 юли в Южен парк, съобщиха от екипа на събитието.
Новост в програмата е йога закуска в парка. В събота и неделя, до детската сцена, заедно с професионални инструктори, всеки ще има възможност да посрещне слънцето с йога практики под музикалния акомпанимент на традиционна индийска табла и изпълнения на музиканта Росен Генов. Следват лека здравословна закуска и започване на репетициите на музикантите за вечерното шоу.
Спортната зона ще включва съоръжения и игри като волейбол, федербал, тенис на маса и още забавления, като ще бъде на разположение през целия ден, точно до традиционния арт-базар.
Организаторите отново са предвидили изненади и за най-малките в рамките на детската сутрешна образователна програма A to JazZ Kids в двата почивни дни.
Хедлайнери са новаторите Джейкъб Колиър, Крисчън Скот аТунде Аджуа и групата Ghost-Note. Най-голямата телевизия за джаз в света – Mezzo, ще заснеме и излъчи най-интересното от фестивала.

Автор

Geomedia Magazine
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us