Отвъд геодезията

HINDI ZAHRA и WAX TAYLOR


Романтично с HINDI ZAHRA

сряда, 16 ноември 2011, 19,30 h

Зала 3, НДК, София

 

 

Няма как да сте пропуснали парчето „Beautiful Tango“ на марокано-френската певица Инди Зара, ако слушате хубаво радио, пиете кафе навън или общувате във Facebook. Все отнякъде ви е заляло с мистиката си и е останало в ума ви с очарованието си. Ако все още гореописаното не ви се е случило, отидете на сляпо на концерта и ще ни повярвате. Това е от онази музика, дето непрестанно ви е в главата, без значение кой я изпълнява. Иначе Инди е родена през 1979 г. в Мароко, от 18-годишна работи в Лувъра и се самообучава музикално, за да пусне през 2005 г. наръча „Handmade“, издаден от престижния лейбъл „Blue Note Records“.

 

 

Силно с WAX TAYLOR

събота, 3 декември 2011, 23,00 h

Sofia Live Club, София

 

Супер силен френски 7-членен бенд воден от виртуоза Wax Tailor идва в София, за да ни разказва приказки. Вокали, цигулка, флейта, бас, тромбон, чело, китара и грамофони ще изсипят върху нас изтънчен плътен цветен, който е бил удостоен от френски награди Victoires de la Musique, а сега ще го удостоим с внимание и ние. Истинско въплъщение на музика и победа на изкуството над останалата сивота.

Автор

Super User

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • Мозъкът на хората се смалява
  Мозъкът на хората се смалява

  Мозъкът на хората се смалява, откриха изследователи от Бостънския университет и Дартмутския колеж в САЩ. За целите на изследването учените са анализирали 985 изкопаеми и

 • Първият космически филм ще бъде готов догодина
  Първият космически филм ще бъде готов догодина

  Работата по първия филм, сниман в космоса, ще продължи на Земята поне до края на следващата година. Това съобщиха световните медии. Режисьорът на филма е

 • Дърветата растат по-бързо заради земетресенията
  Дърветата растат по-бързо заради земетресенията

  Земетреснията стимулират растежа на дърветата, установи германско проучване, цитирано от сп. „Сайънс“. Изследователите са установили, че силните трусове могат да помогнат на дърветата да растат.

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us