Геодезия

Инж. Йовев ще открие форум за публично-частно партньорство

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството ще открие Международна практическа конференция на тема „Възможности и перспективи за развитие на публично-частното партньорство“. Това съобщиха от пресслужбата на ведомството.

Организираният от МРРБ форум ще се проведе на 19 и 20 септември 2018 г. в Резиденция „Бояна“, дом № 2, гр. София. Церемонията по откриването ще се състои днес от 13:30 ч. В събитието ще се включат представители на Business Advisory Board към Икономическата комисия за Европа на ООН.

Целта на конференцията е да се представи международния опит в областта на публично-частното партньорство, както и да се обсъдят предизвикателствата и възможностите за по-широкото му приложение в контекста на бъдещи инвестиционни процеси в България, се посочва в съобщението.

За участие в първия ден на събитието са поканени представители на министерствата на финансите, на икономиката, на транспорта, информационните технологии и съобщенията, на околната среда и водите, на комисии в Народното събрание, на Агенция „Пътна инфраструктура“ и НСОРБ.

Във вторият ден на форума ще се проведе уъркшоп по основни въпроси, свързани с публично-частното партньорство в областта на ВиК и пътната инфраструктура. Участие ще вземат представители на работодателски и браншови организации, на Столична община, асоциации и неправителствени организации в областта на ВиК и пътната инфраструктура, финансови и образователни институции. Програмата на 20 септември започва от 10.00 часа.

{module [180]}

Автор

Geomedia Magazine
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us