кофа

Конференция за инвестиционни проекти

В средата на октомври 2008 г. в София се проведе Локалната конференция “BALREC – Bulgaria”. Идеята бе да се фокусира върху локалния пазар на имоти заради променения инвестиционен климат в България.

BalREc-Bulgaria целеше да привлече най-големите настоящи и бъдещи инвеститори в региона, като дава ясна представа за състоянието на сектора по сегменти и предлага поле за дискусия на актуални проблеми и съответно конструктивните им решения.

Конференцията непосредствено предхожда Балканското изложение за недвижими имоти и благоустройствено планиране BalPEx – Balkan Property Exhibition.

Нови проекти за жилищни комплекси, офиси, търговски и индустриални бяха представени на изложението. Инвеститорският интерес тази година е насочен предимно към жилищните комплекси от затворен тип, става ясно от списъка на новите проекти, които сега излизат на пазара. На конференцията се чуха коментари, че цените на жилищата у нас са високи за качеството на живот, което предлагат. Според мнозина специалисти скоро ще има пресищане на пазара.

Автор

Super User
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us