Геодезия

Работната седмица на FIG 2015 търси доброволци

Работната седмица на Международната федерация на геодезистите (FIG) 2015 е събитието, което без съмнение голяма част от гилдията ни чака с нетърпение. Тя ще се проведе от 17 до 21 май 2015 година в Националния дворец на културата в София.

Екипът на Работната седмица обяви, че търси организирани, отговорни и ентусиазирани млади хора за доброволци. Те ще са в помощ за гладкото протичане на събитието и ще имат възможност да работят в единствена по рода си среда заедно с множество международно признати професионалисти.

Желаещите да станат доброволци в Работната седмица на FIG 2015 могат да изпращат мотивационно писмо и кратка биография на електронна поща: volunteers_fig2015@abv.bg до 04.05.2015 г. Организаторите ще се свържат с избраните кандидати по e-mail.

Последна актуализация от 17.04.2015 г.:

Поради засиления интерес към кампанията за набиране на кандидати организаторите обявиха, че най-активните доброволци ще получат парично поощрение.

 

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • Аерофото помага за планиране на кризи в Австралия
  Аерофото помага за планиране на кризи в Австралия

  Нов инструмент помага на властите в Австралия да се справят с тежки метеорологични условия, съобщава GIM International. Платформата за въздушни снимки и анализ на местоположението

 • Пуснаха джобни версии на важни закони
  Пуснаха джобни версии на важни закони

  Пуснаха джобни издания на закона за кадастъра и имотния регистър и на закона за устройство на територията.

 • МРРБ: 4000 дка свлачища са картирани с аерофото
  МРРБ: 4000 дка свлачища са картирани с аерофото

  В изпълнение на проект BG16M1OP002-4.003-0003-C03 „Превантивни дейности чрез изграждане/възстановяване на контролно-измервателни системи в регистрирани свлачищни райони”, Министерството на регионалното развитие и благоустройството е извършило аерофото

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us