Геодезия

Регоналният министър поздрави геодезистите с празника им

Публикуваме едно към едно поздравителния адрес на министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков по случай вчерашния световен ден на геодезиста.

„Уважаеми дами и господа,
Уважаеми колеги,
Приемете моите най-сърдечни поздравления по повод Вашия професионален празник – Световния ден на геодезиста.  
По улиците на градове и села често виждаме хората с теодолити, които правят измервания, определят местоположението на обектите, извършват свързване на точките. Но знаят ли всички важността на работата на геодезиста и отговорността, която всеки от Вас носи?
Без Вашата професия не може да съществува нито една държава и нито едно общество.
Вие сте хората, които с професионалните си качества и умения допринасяте за развитието на стратегически области като инфраструктура, енергийна ефективност, устройство на територията, области, които са сред приоритетите на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.
Желая Ви все така всеотдайно и отговорно да продължавате да градите бъдещето на България.
Вярвам, че заедно ще продължим да работим все така активно в изготвянето на кадастрални и специализирани тарти и ще реализираме още много инвестиционни проекти.
Пожелавам Ви още дълги години успешна дейност, силно присъствие в национален и международен аспект и активно сътрудничество с държавните институции за постигане на устойчиво развитие на страната ни.
Бъдете сигурни, че професионализмът и инициативите Ви са високо ценени и уважавани от българската държава и бизнеса!
Честит празник!“

{module [180]}

Автор

Geomedia Magazine
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us