Геодезия

Що е то ПУП?

Посред лято в поредната ни анкета решихме да попитаме хората що е то ПУП. Признаваме си, че се заиграхме и добавихме към въпроса още въпроси – колко ПУП-а познавате, къде се прави ПУП, на какво бихте направили ПУП и дори провокирахме с въпроса къде живее ПУП. Ето отговорите

sanyaSpasova

Саня Спасова, 24 г., офис асистент в DESPARK:

–              ПУП е този, който ни дебне вечер, докато си пием бирата на пейка. Не познавам нито един ПУП, защото той е sneacky motherf**ker и винаги се крие. Не знам къде се прави ПУП, но знам, че много се прави. ПУП живее в храстите пред Народния театър, мисля, че съм го засичала и в градинката пред Кристал.

ivanPetkov

Иван Петков, 26 г., на свободна практика:

–              ПУП е подробен устройствен план или накратко казано – архитектурно оформяне на населено място.Познавам не един ПУП! ПУП-овете са навсякъде – има женски ПУП и мъжки…. Вчера дори видях един женски. ПУП се прави в затворени помещения, но не е изключено и под открито небе. Никой не може да спре ПУП! Бих направил ПУП навсякъде, където позволи майката природа.

martinRuskov

Мартин Русков, 32 г., предприемач:

– ПУП е нещо, което никога не съм виждал и не знам, може да са навсякъде около нас… От вас разбирам, че се прави от някого, мислех, че е човек и бих направил от него човек, понеже явно сега не е.

hristinaSpasova

Христина Спасова, 24 г., редактор в онлайн издание:

–              Зная какво е, но щом ме питате – ще дам моя вариант, а именно – ПУП – Първо ученическо парти! Партита много, но първото, за което си успял да издействаш пропуск от родителите, винаги се помни, макар че при някои протича безпаметно. Иначе ПУП-ове се правят в мазета, гаражи, апартаменти, къщата на баба и дядо или въобще – където се намери място да се съберат 15-20 хлапетии, без да имат надзор от някои досаден възрастен. Ако в един ден получиш двойка и шестица, това си е повод за ПУП. Все пак си е важен урок – в живота има спадове и върхове!

veselinVasilev

Веселин Василев, 28 г., дизайнер на интерфейс:

–              ПУП означава много неща сега, като се замисля. Познавам средно oколо 5-6 на ден, а иначе почти навсякъде може да се прави- в автобуса , на лекция, на работа… Зависи колко творчество ще прояви правещият ПУП. На много хора бих направил голям ПУП, а на някой конкретни може и по-малък. А къде живее е тайна…

Автор

Теодора
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us