Геодезия

Заместник-министър на регионалното развитие е Ивайло Стайков

Ивайло Стайков е назначен за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството. Поема поста за втори път, припомнят от МС. Той е магистър инженер по специалността „Строителство на сгради и съоръжения”, придобита в Университета по архитектура, строителство и геодезия – гр. София. Завършва следдипломна специализация „Мениджмънт на строителството и инвестиционните проекти” – отново в УАСГ-София. Притежава солиден опит в организацията и управлението на строително-инвестиционни проекти в България и чужбина.

Ивайло Стайков бе трети в листата на ПП за 29 МИР- Хасково за 47-то НС и влезе в парламента, след като Асен Василев и Атанас Атанасов станаха министри в кабинета Петков. Стайков бе депутат за ден, след което се отказа. Но пък стана съветник в политическия кабинет на вицепремиера и министър на регионалното развитие.
На следващите избори той беше на 8 място в листата на ПП за Хасковски район. А на последните избори, девети в общата листа на ПП-ДБ.
Ивайло Стайков е магистър инженер по специалността „Строителство на сгради и съоръжения”, придобита в Университета по архитектура, строителство и геодезия – гр. София. Завършва следдипломна специализация „Мениджмънт на строителството и инвестиционните проекти” – отново в УАСГ-София.

Автор

Geomedia Magazine
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us