Новини

20 юбилейно издание на Българска строителна седмица

В най-мащабния си формат за последните десет години и на площ от 10 000 кв.м изложение Архитектурно-строителна седмица ще посрещне в Интер Експо Център строителния сектор след по-малко от месец. От 25 до 28 февруари професионалната бизнес платформа ще отбележи своя 20-годишен юбилей, събирайки представители на компании от различни сфери на бранша с мениджъри, архитекти и проектанти, инвеститори, предприемачи, инженери, дистрибутори, търговци и интериорни дизайнери от страната и чужбина.

Изложението ще се проведе в четири изложбени зали. Към момента над 200 са компаниите изложители. „Въпреки че времето напредва, продължават да постъпват регистрации за участие“, коментират организаторите. Стотици брандове от страната и чужбина ще представят фирми от България, Турция, Италия, Германия, Румъния и др. Отчита се и най-голямото участие от Турция от близо десетилетие. Компаниите от югоизточната ни съседка ще заемат над 400 кв.м площ.

Тематичното сегментиране по зали ще бъде водещо и през 2020 г. Изложителите и посетителите ще могат да извлекат максимума от присъствието си благодарение прецизно обособените тематики: „Груб строеж и външни довършителни дейности“, „Вътрешни довършителни дейности, интериорни материали и технологии“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Врати, прозорци и фасади“, „Софтуер, сградна автоматизация, ОВиК и Smart системи”.

Водещи компании разполагат щандовете си

В сектор Вътрешни довършителни дейности, интериорни материали и технологии“ присъстващите ще открият продуктите и на новите участници – Естета интериори, Естетико, Полихром, GROHE AG, Бани „Джия“, Паркетен свят, IKOR и др. Предложенията си за „Врати, прозорци и фасади “ ще дават т Солид 55, VAS PRO, ВЕНТА ГРУП, Hörmann BULGARIA, REHAU BULGARIA, ALUKÖNIGSTAHL, REYNAERS ALUMINIUM, мебелни къщи „РАЛИЦА“, ВЕЛУКС и много други.

В секторите „Груб строеж и външни довършителни дейности“ са Кнауф България, Оргахим, Технопанел, ITT BULGARIA, Боро теракол, HTI BULGARIA.

Осезателно е силното присъствие на Темпекс, Дамвент, БЕЛИМО, Атаро Климат, Проксимус инженеринг, Systemair, Биомаса енерджи, Фидокс и др. в направление „ОВиК“. С най-новите си продукти в изложението се включват HENKEL BULGARIA, ARMORMAT, RUUKKI, Euromarket Group, TERAZID, DOMUS NG, AURUBIS BULGARIA, IZOMAX, ROOF COMPANY, НОРТОП и др. Роботизирани решения за дома и офиса също ще привличат вниманието на посетителите.

Широко международно присъствие, иновативни предложения и разнообразно съдържание. Такова обещава да бъде юбилейното 20-о издание на Архитектурно-строителна седмица, което ще изпълни залите на Интер Експо Център от 25 до 28 февруари. Всеки може да направи регистрацията си за свободно посещение на www. buildingweeek.bg.

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • СпейсЕкс изстрелва нов Дракон до края на месеца
  СпейсЕкс изстрелва нов Дракон до края на месеца

  Компанията „СпейсЕкс“ ще изстреля нов кораб „Дракон“ за третата мисия на астронавти на Международната космическа станция (МКС), съобщи ЮПИ. Екипажът ще се отправи към МКС

 • Пътищарите и МРРБ се разбраха
  Пътищарите и МРРБ се разбраха

  Добра новина: диалогът между държавата и пътищарите бе възстановен. Разговорите за уточняване на детайлите по отношение на плащанията към компаниите, които извършват дейности по текущ

 • Мега протест на пътищарите, от МРРБ искат диалог
  Мега протест на пътищарите, от МРРБ искат диалог

  Спирането на парите за поддържане на пътищата ще доведе до образуване на огромни ями през зимата, в които хиляди хора ще потрошат колите си, коментират

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us