Новини

АГКК обяви две поръчки за кадастър

Агенцията по геодезия, картография и кадастър обяви още две обществени поръчки за създаване на кадастрална карта и кадастрални регистри. Първата е за урбанизираните територии за землищата на населени места находящи се в община Самоков в три обособени позиции. Втората обществена поръчка е землищата на общинския център гр. Сливница и на други населени места в община Сливница също в три обособени позиции.

Общата прогнозна стойност на търговете съответно е 386100 и 350200лева без ДДС. Крайният срок за подаване на оферти е 7 април 2016 г.

Подробности на сайта на АГКК в раздела „Профил на купувача“.

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • България и Румъния заедно в морското пространствено планиране
  България и Румъния заедно в морското пространствено планиране

  България и Румъния приключват успешно проект за взаимодействие в областта на морското пространствено планиране. В онлайн формат беше проведена заключителната конференция по инициативата „Трансгранично морско

 • След трагедията на АМ „Струма“: Комитова иска проверка на място
  След трагедията на АМ „Струма“: Комитова иска проверка на място

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова проведе работно заседание с ръководствата на Агенция пътна инфраструктура (АПИ) и Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)

 • Обновяват Кремиковския манастир
  Обновяват Кремиковския манастир

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова и заместник-министърът и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Нина Стоименова посетиха днес Кремиковския манастир „Св. вмчк.

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us