Новини

АГКК обяви конкурс за заемане на длъжности в четири СГКК в страната

На основание на Закона за държавния служител и Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители АГКК провежда конкурс за заемане на длъжности в Службите по геодезия картография и кадастър във Велико Търново, Ловеч, Пазарджик и Шумен.

СГКК Велико Търново търсят кандидати за Младши експерт – Административно обслужване, СГКК Ловеч за Младши експерт – Създаване и поддържане на кадастъра, СГКК Пазарджик търси Младши експерт – Административно обслужване, а СГКК Шумен търси Началник на отдел/Началник на СГКК.

Конкурсът ще се проведе в два етапа – решаване на тест и интервю с кандидатите. Краен срок за подаване на документи е 19.02.2015г.

Подробности за начина на кандидатсване и изисквания към кандидатите ще намерите на сайта на АГКК – https://www.cadastre.bg/jobs/obyava-za-konkurs-na-osnovanie-zdsl-i-npkdsl .

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • Комитова: Чакаме 1,9 млрд. лв. за саниране
  Комитова: Чакаме 1,9 млрд. лв. за саниране

  България разчита на 1,9 млрд. лв. по Плана за възстановяване и устойчивост за обновяване на жилищния и нежилищния фонд. Значителни средства са предвидени за тези

 • Дискусия как да се направи по-добра инфраструктура
  Дискусия как да се направи по-добра инфраструктура

  Предприемачите и общината имат нужда от диалог, за да се стигне до по-справедливо изграждане на инфраструктура. Това заяви заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството арх.

 • Дрон летя рекордно дълго
  Дрон летя рекордно дълго

  Безпилотният летателен апарат „Фън Жу 3-100“, проектиран от китайски студенти, постави рекорд за продължителен полет на дрон – 80 часа, 46 минути и 35 секунди,

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us