Новини

Утре в УАСГ започват „Дни на предизвикателствата 2017“

От утре (29 ноември) до петък (1 декември) в аула „Максима“ на УАСГ ще се проведат „Дни на предизвикателствата 2017“. Събитието се организира за 13-и път, като тазгодишното издание ще акцентира върху зимните спортове и освен това е част от инициативата „София 2018 – Европейска столица на спорта“.

Цялата програма се намира на интернет страницата на събитието. Паралелно се провежда и фотоконкурса на тема „Светът е голям и приключения дебнат отвсякъде“.

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • България и Румъния заедно в морското пространствено планиране
  България и Румъния заедно в морското пространствено планиране

  България и Румъния приключват успешно проект за взаимодействие в областта на морското пространствено планиране. В онлайн формат беше проведена заключителната конференция по инициативата „Трансгранично морско

 • След трагедията на АМ „Струма“: Комитова иска проверка на място
  След трагедията на АМ „Струма“: Комитова иска проверка на място

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова проведе работно заседание с ръководствата на Агенция пътна инфраструктура (АПИ) и Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)

 • Обновяват Кремиковския манастир
  Обновяват Кремиковския манастир

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова и заместник-министърът и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Нина Стоименова посетиха днес Кремиковския манастир „Св. вмчк.

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us