Новини

Фотогалерия: Фестивалът на леда и снега в Китай

Открит е международният фестивал на леда и снега в Харбин, Китай. До 5 февруари посетителите ще могат да разгледат снежната статуя на Буда, да се повозят на 340-метровата ледена пързалка и да видят 3D светлинното шоу. Всяка година фестивалът привлича милиони посетители. По-смелите може да поплуват в ледени води.

Тази година за изграждането на ледените структури са използвани 120 хил. кубични метра лед, а за снежните са изразходени 111 хил. кубични метра сняг.

{module [180]}

{gallery}kam_novinite/ice:890:593:1:0{/gallery}

{module [180]}

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • България и Румъния заедно в морското пространствено планиране
  България и Румъния заедно в морското пространствено планиране

  България и Румъния приключват успешно проект за взаимодействие в областта на морското пространствено планиране. В онлайн формат беше проведена заключителната конференция по инициативата „Трансгранично морско

 • След трагедията на АМ „Струма“: Комитова иска проверка на място
  След трагедията на АМ „Струма“: Комитова иска проверка на място

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова проведе работно заседание с ръководствата на Агенция пътна инфраструктура (АПИ) и Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)

 • Обновяват Кремиковския манастир
  Обновяват Кремиковския манастир

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова и заместник-министърът и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Нина Стоименова посетиха днес Кремиковския манастир „Св. вмчк.

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us