Павлова предаде щафетата на Попниколов

Сряда, 08 Март 2017

Разчитам на вас, за да продължи нормалната работа на министерството и да проведем нормални и честни избори, заяви служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Спас Попниколов при приемането на поста от досегашния министър Лиляна Павлова.

Тя върна жеста, като каза, че службата се поема от експерт и професионалист, което дава спокойствието, че го предавам подредено и експертно, с много постигнати резултати и отчет за това какво сме заварили и какво сме направили.

Министър Спас Попниколов познава по-голяма част от директорите и служителите. Уверена съм, че не само няма да има забавяне на работата, а ще има спокоен и плавен преход към провеждането на предсрочните избори, каза от своя страна Павлова.

Спас Попниколов и Лиляна Павлова се обединиха около приоритетите, по които следва да работи министерството – а именно произвеждането на предсрочните парламентарни избори, проектите за развитие на пътната инфраструктура с приоритет изграждането на АМ „Струма“ в участъка през Кресненското дефиле, изпълнението на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2004 – 2020 и програмите за териториално сътрудничество, водната реформа, както и програмата за саниране, която вече е с увеличено финансиране и е отблокирана.

Роденият през 1969 г. Спас Попниколов е учредител и ръководител на инженерно – консултантска фирма, предоставяща инженерни услуги в инфраструктурното строителство. Работил е експерт в Дирекция “Благоустройство, инженерна инфраструктура и ландшафт” и в Звеното за Изпълнение на Проекти по програма ФАР. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия през 1997 г., специалност Строителен инженер по Транспортно строителство.

Прочетена 299 пъти

"Първа отговорност на всеки гражданин е да оспорва властта."

Бенджамин Франклин

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Условия за ползване на коментарите

geomax l

Baner GEOPORTAL

Със съдействието на Камарата на инженерите по геодезия и Асоциацията на геодезическите фирми

 

Връзка с нас

map

Списание ГЕОМЕДИЯ

Всичко за геодезията

София 1303
ул. "Св. Св. Кирил и Методий" 146,
ет. 3, ателие 6; тел: 02/ 831 90 01;
e-mail: geomedia@abv.bg
office@geomedia.bg

Банкова сметка

ЕИК 175378844
Банкова сметка
Уникредит Булбанк, клон Европа
BIC - UNCRBGSF
IBAN - BG74UNCR 7000 1500 6707 03
ISSN - 1313-3365

Абонамент

27 лв. за една година

15 лв. за половин година

Свържете се с нас, ако искате да се абонирате.