Новини

Кандидатите за главен архитект на София – редуцирани на 13

Тринадесет от подалите документи петнадесет кандидати за главен архитект на София ще бъдат допуснати до защита на концепция за стратегическо управление и интервю. Това са Георги Димитров Бакалов, Ивайло Василев Мишев, Здравко Симеонов Здравков, Иван Стойков Моев, Николай Стефанов Яръмлъков, Влади Иванов Калинов, Иван Николов Несторов, Иван Димитров Шишков, Огнян Драганов Тунтев, Бойко Борисов Кадинов, Николай Димитров Пърпов,Стефан Стефанов Добрев, Румен Либеров Несторов.Темата на пледоарията е „Концепция за управление на системата и процеса на градско планиране и градоустройствено развитие на Столичната община“.

До надпреварата не бяха допуснати преподвавателят от НБУ Петър Чавов заради непредставени документи и Юрген Порш за непокриване на изискването за професионален отпит минимум 10 години, 3 от които на административна или управленска длъжност.

Допуснатите до конкурса кандидати трябва да се явят на 26.02.2016г. от 09.30 ч. в сградата на Столична община, ул. Московска №33, зала 5 за отваряне на концепцията.

Автор

Geomedia Magazine
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us