Новини

Лиляна Павлова – млад световен лидер

Лиляна Павлова бе отличена като един от Младите световни лидери по време на 26-тото издание на престижния Световен икономически форум Кранс Монтана в Брюксел.

Престижното членство става след номинация на изтъкнати млади лидери от цял свят, на възраст под 42 години. Изборът на журито се прави на базата на професионалните постижения на кандидатите, приносът им към социално значими каузи и лидерските им умения.

Министър Лиляна Павлова ще бъде член на престижния клуб в следващите три години – за периода от 2015 г. до 2018 г.

Въпреки че е едва на 37 години, тя е за втори мандат министър в правителство на премиера Бойко Борисов с ресор „регионално развитие и благоустройство“.

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • Комитова: Чакаме 1,9 млрд. лв. за саниране
  Комитова: Чакаме 1,9 млрд. лв. за саниране

  България разчита на 1,9 млрд. лв. по Плана за възстановяване и устойчивост за обновяване на жилищния и нежилищния фонд. Значителни средства са предвидени за тези

 • Дискусия как да се направи по-добра инфраструктура
  Дискусия как да се направи по-добра инфраструктура

  Предприемачите и общината имат нужда от диалог, за да се стигне до по-справедливо изграждане на инфраструктура. Това заяви заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството арх.

 • Дрон летя рекордно дълго
  Дрон летя рекордно дълго

  Безпилотният летателен апарат „Фън Жу 3-100“, проектиран от китайски студенти, постави рекорд за продължителен полет на дрон – 80 часа, 46 минути и 35 секунди,

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us