Новини

Мега среща на строители и архитекти в УАСГ (ПРОГРАМАТА+БИЛЕТИ)

ЛИДЕРИТЕ, КОИТО СТРОЯТ – така е озаглавен мегафорумът, който ще събере изкушените в строителството, архитектурата и геодезия в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ). Датите са 28 и 29 септември в пространствата на университета. ще участват 40 от най-големите компании в сектора, експерти и лектори от България и света, които ще говорят за актуални теми като образование, мегаструктури, опазване на архитектурното наследство, алтернативни енергийни технологии и суровини, качество и цена на строителството, съобщиха от образователната институция.

Организатор на събитието е фирма Hobelix, която над 12 години работи върху проекти, които целят скъсяването на разстоянието между образование и бизнес и помагат на младите специалисти да извървят първите стъпки в сферата на архитектурата и строителството. Тяхно дело са успешните проекти “Академия Лидерите”, летен строителен камп “Лидерите” и форматът “Лидерите, които строят”.

Интерактивният форум “Лидерите, които строят” си поставя задача да преобрази изцяло пространствата в университета, чрез разполагането на т.нар. интерактивни площи, на които компаниите ще се срещат със студенти, млади специалисти и гости на събитието. Всеки пункт ще бъде изграден от рециклируеми материали.

Мащабна VR кула, изградена от скеле, ще се разположи в централното фоайе на УАСГ. Така редица компании ще могат да представят дейността си чрез 3D формат.

Това, което най-силно отличава събитието, е фокусът върху общуване и интеракция, чрез която посетителите ще научат редица неща за дейността на компаниите и работата в сектора на строителството и архитектурата. Всяка компания ще подготви задачи за участниците, които ще преминат през всички пунктове. В края на събитието ще бъдат раздадени над 200 награди и ще бъдат създадени още повече ценни за бъдещето на всеки млад експерт контакти, разказват организаторите от УАСГ.

Форумът е подкрепен от множество компании от строителния сектор, които посетителите могат да срещнат на тяхната уникална интерактивна площ.

Програмата на Лидерите, които строят.

БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ ЗА ЛИДЕРИТЕ, КОИТО СТРОЯТ

Автор

Geomedia Magazine
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us