Новини

Мерят с термодрон температурата на ромите в Бургас

Община Бургас започна да мери с термо дрон температурата на населението в ромските квартали. Летатленият апарат може да засича хора с повишена температура. Много от ромите се завръщат от западна Европа.
От кризисния щаб съобщиха още, че в Бургас има 18 грузинци, които са влезли на територията на страната, но не могат да излязат.
От 20-ти март в Бургас влезе в сила и нова забрана за ползването на всички кафе автомати на територията на града. Причината е, че собствениците им не могат да гарантират сигурност и безопасност. Кметът Николов призова майките с деца да не използват детските площадки, въпреки че се дезинфекцират по няколко пъти на ден. Същото важи и за фитнесите на открито.

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • В МРРБ търсят еко решения
  В МРРБ търсят еко решения

  Виждаме много дефекти, ще търсим механизъм те да бъдат отстранени. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова на среща с представители на

 • Комитова: Чакаме 1,9 млрд. лв. за саниране
  Комитова: Чакаме 1,9 млрд. лв. за саниране

  България разчита на 1,9 млрд. лв. по Плана за възстановяване и устойчивост за обновяване на жилищния и нежилищния фонд. Значителни средства са предвидени за тези

 • Дискусия как да се направи по-добра инфраструктура
  Дискусия как да се направи по-добра инфраструктура

  Предприемачите и общината имат нужда от диалог, за да се стигне до по-справедливо изграждане на инфраструктура. Това заяви заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството арх.

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us