Новини

Няма приети предложения за промени в проекта на Наредба № РД–02–20–5 от 2016 г.

Излезе справката за отразяване на предложения и становища по проекта за изменение и допълнение на Наредба № РД – 02 – 20 – 5 от 2016 г. за съдържанието, създаването и поддържането на кадастралната карта и кадастралните регистри. Според публикуваната таблица предложения са направени от Камара на геодезистите в България, Съюз на геодезистите и земеустроителите в България, Валентин Динев и Ани Илиева. Нито едно от получените становища не е прието. Те касаят основно промените във връзка с форсмажорните обстоятелства и съгласуването на ПУП. Към всяко от тях има мотиви за отказа за приемането им.

Целият текст на предложенията за промени към проекта на Наредба № РД – 02 – 20 – 5 от 2016 г. се намира на интернет страницата на портала за обществени консултации.

{module [180]}

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • В МРРБ търсят еко решения
  В МРРБ търсят еко решения

  Виждаме много дефекти, ще търсим механизъм те да бъдат отстранени. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова на среща с представители на

 • Комитова: Чакаме 1,9 млрд. лв. за саниране
  Комитова: Чакаме 1,9 млрд. лв. за саниране

  България разчита на 1,9 млрд. лв. по Плана за възстановяване и устойчивост за обновяване на жилищния и нежилищния фонд. Значителни средства са предвидени за тези

 • Дискусия как да се направи по-добра инфраструктура
  Дискусия как да се направи по-добра инфраструктура

  Предприемачите и общината имат нужда от диалог, за да се стигне до по-справедливо изграждане на инфраструктура. Това заяви заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството арх.

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us