Новини

Одобрен кадастър в община Сливница

Одобрени са кадастралните карти и кадастралните регистри за частите от землищата на с. Повалиръж, с. Гълъбовци, с. Ракита, гр. Сливница, с. Извор, с. Пищане, с. Гургулят, с. Бърложница, с. Радуловци, с. Братушково, с. Алдомировци и с. Драготинци в община Сливница, намиращи се извън урбанизираните територии.

Заповедите за одобряване подлежат на обжалване до 25.07.2016 г. пред пред административния съд по местонахождението на имотите, чрез съответната Служба по геодезия, картография и кадастър.

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • България и Румъния заедно в морското пространствено планиране
  България и Румъния заедно в морското пространствено планиране

  България и Румъния приключват успешно проект за взаимодействие в областта на морското пространствено планиране. В онлайн формат беше проведена заключителната конференция по инициативата „Трансгранично морско

 • След трагедията на АМ „Струма“: Комитова иска проверка на място
  След трагедията на АМ „Струма“: Комитова иска проверка на място

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова проведе работно заседание с ръководствата на Агенция пътна инфраструктура (АПИ) и Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)

 • Обновяват Кремиковския манастир
  Обновяват Кремиковския манастир

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова и заместник-министърът и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Нина Стоименова посетиха днес Кремиковския манастир „Св. вмчк.

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us