Новини

Заместник-министър Йовев връчи дипломите на ученици от Софийската гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Христо Ботев“

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев връчи в понеделник дипломите на завършилите с най-висок резултат възпитаници на Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Христо Ботев“ от випуск 2017 година. С официална церемония бе отбелязано дипломирането на 103-тия випуск на учебното заведение.

Професионалното училище подготвя кадри в областта на строителството, архитектурата, геодезията, водното и парково строителство, на база на коeто младежите да могат да развиват и надграждат уменията и познанията си. Гимназията осигурява кадрова обезпеченост за инвестиционния процес в страната. Ролята на професионалните гимназии като тази е ключова, за да може процесът да продължи и да се реализират качествено общественозначими проекти.

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • България и Румъния заедно в морското пространствено планиране
  България и Румъния заедно в морското пространствено планиране

  България и Румъния приключват успешно проект за взаимодействие в областта на морското пространствено планиране. В онлайн формат беше проведена заключителната конференция по инициативата „Трансгранично морско

 • След трагедията на АМ „Струма“: Комитова иска проверка на място
  След трагедията на АМ „Струма“: Комитова иска проверка на място

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова проведе работно заседание с ръководствата на Агенция пътна инфраструктура (АПИ) и Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)

 • Обновяват Кремиковския манастир
  Обновяват Кремиковския манастир

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова и заместник-министърът и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Нина Стоименова посетиха днес Кремиковския манастир „Св. вмчк.

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us