Геодезия

Предлагат безплатни IQ тестове за кандидат-депутати

Кандидат-депутатите да се явят на тест за интелигентност, за да докажат на избирателите си , че имат богата обща култура – това предлага организацията на най-умните хора в България – МЕНСА.
 
Те обещават тестът, който иначе струва 25 лв., да е безплатен за кандидат депутатите, като след това резултатите ще бъдат огласени. За съжаление до момента само един човек се е отзовал на поканата. 
 
Безплатни IQ тестове за кандидат-депутатите ще дадат на гражданите информация за коефициента на интелигентност на хората, които искат да представят България в Европа, а самите те са по стандарт, одобрен от Менса Интернешънъл, който се използва в цял свят.

Автор

Super User

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • Аерофото помага за планиране на кризи в Австралия
  Аерофото помага за планиране на кризи в Австралия

  Нов инструмент помага на властите в Австралия да се справят с тежки метеорологични условия, съобщава GIM International. Платформата за въздушни снимки и анализ на местоположението

 • Пуснаха джобни версии на важни закони
  Пуснаха джобни версии на важни закони

  Пуснаха джобни издания на закона за кадастъра и имотния регистър и на закона за устройство на територията.

 • МРРБ: 4000 дка свлачища са картирани с аерофото
  МРРБ: 4000 дка свлачища са картирани с аерофото

  В изпълнение на проект BG16M1OP002-4.003-0003-C03 „Превантивни дейности чрез изграждане/възстановяване на контролно-измервателни системи в регистрирани свлачищни райони”, Министерството на регионалното развитие и благоустройството е извършило аерофото

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us