Геодезия

Просто го направете… до средата на март

В началото на месеца, известен с променливите настроения, подбрахме за вас няколко събития, с които може да изненадате Баба Марта, а и себе си и да си подсигурите един интересен и динамичен март. 
 
Тази вечер, 4 март, в betahaus, от 18:30 ч. ви очаква "Mercury – Jupiter Meetup", под надслова „За нуждата от връзка между науката и бизнеса“. Срещата е опит за мост между науката и бизнеса, организирана по инициатива на Ричард Смитс – основател на компанията CSI – Bulgaria. Гост лекторът Цветослава Кьосева ще говори за иновациите и изобретенията между света на бизнеса и академичните среди.
Следващата ни спирка ни отвежда към Soho/Coxo, където на 5 март от 19:00 до 21:00 ч. ще се проведе дискусия за възможности на визуализацията с текущите технологии. „Креативни идеи за визуализация“ ще бъде под вещото ръководство на един от създателите и главен редактор на мрежата за дизайнери CGArt.bg – Николай Михайлов. Ще бъдат показани и някои от последните проекти на Николай Михайлов в търсене на отговор на въпросите има ли във визуализацията изкуство и самостоятелно търсене и трябва ли то да бъде отделено като специалност и учебна програма онлайн или в университет.
Повече в Soho/Coxo на ул. Искър 4, а за записване може да се насочите тук – contact@soho.bg
За финал отново напомняме за едно от основните събития през месеца, особено за киноманите – 18-ият София Филм Фест. Той ще се състои от 6 до 16 март 2013 г. в София, с предварителни прожекции от 28 февруари до 5 март в Дома на киното и допълнителна програма от 17 март до 30 март в София, Бургас, Пловдив и Варна. Програмата съдържа над 200 игрални, документални и късометражни филми.
Може би вече сте видели малките кенчета, подобно тези на енергийна напитка. Те са кампанията на таз годишния фестивал и ви осигуряват безплатен вход в прожекциите. Инициативата се казва БИЛЕТ!, а на вас остава само да си изберете филм и да се насладите на трептенията 24 кадъра в секунда.

Автор

Super User
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us