Новини

Номинират Борислав Игнатов за кмет

П олитическото обединение „Демократична България”, в което влизат ДСБ, „Да, България” и „Зелено движение” обяви официално своя кандидат за кметския стол на София. Това е сегашният председателя на Камарата на архитектите в България (КАБ) Борислав Игнатов.

„Мотивацията ми да се кандидатирам за кмет на Столичната община започва от работата ми като председател на КАБ и като активен професионалист, живял и работил в Бостън, Ню Йорк, Пекин и Москва. Във всичките тези градове съм видял как те се управляват и как с правилния екип и стратегия може да се допринесе за комфорта и развитието на тези градове и щастливия живот на гражданите в тях”, коментира Игнатов и добави, че може да реши проблемите в града.

Според него промяната не може да бъде извършена само от един човек, а е необходим екип и план за следващите 4 години.

„Искам още в първите дни на този мандат моите съграждани да видят реални промени, които са насочени към тях. Затова ще представим нашата програма в пет основни сектора, които ще бъдат обединени от общото мото за оптимизация на управлението и дигитална трансформация на Столична община. Първата среща ще бъде на 21 август”, обяви кандидатът за кмет.

От своя страна съпредседателят на обединението Христо Иванов заяви, че изборите не са изборно обещание, а изборни политики. Той добави, че те дават кандидат, който е безспорен професионалист, има опит и характер, за да върне демократичното управление в общината.

Интервю с Борислав Игнатов тук

Автор

Geomedia Magazine
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us