Новини

Павлова откри конференция за водния сектор

На фона на водната драма в Казанлъшко, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова открие петата Годишна водна конференция „Реализиране на значими промени във водния сектор“.
В рамките на конференцията ще бъдат представени добри практики във ВиК сектора от различните региони, технологични иновации и фактори за постигане на по-високи инвестиции и ефективност в сектора. Сред темите са също ролята на бизнеса и институциите и възможностите за по-тясното им сътрудничество за по-добро управление на ВиК дружествата.

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • България и Румъния заедно в морското пространствено планиране
  България и Румъния заедно в морското пространствено планиране

  България и Румъния приключват успешно проект за взаимодействие в областта на морското пространствено планиране. В онлайн формат беше проведена заключителната конференция по инициативата „Трансгранично морско

 • След трагедията на АМ „Струма“: Комитова иска проверка на място
  След трагедията на АМ „Струма“: Комитова иска проверка на място

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова проведе работно заседание с ръководствата на Агенция пътна инфраструктура (АПИ) и Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК)

 • Обновяват Кремиковския манастир
  Обновяват Кремиковския манастир

  Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова и заместник-министърът и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Нина Стоименова посетиха днес Кремиковския манастир „Св. вмчк.

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us