Новини

Представят идеен проект за преустройство на НДК

Днес от 11 часа в зала 3 на Националния дворец на културата ще се състои пресконференция на тема: „Представяне на Идеен проект за преустройство и адаптация на основната сграда на НДК с оглед изискванията на българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.“. На срещата ще присъстват изпълнителният директор на НДК Мирослав Боршош, представители на ръководството на културния център, заедно с архитекта на проекта Любомир Станиславов и управителят на фирмата „Галчев инженеринг“. Стойността на проекта, спечелен от строителната фирма през октомври тази година е 16.5 млн. лв.

Зала 3 на Националния дворец на културата бе определена за пленарната зала на срещите на високо ниво по време на председателството на България на ЕС от началото на 2018 г.

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • В МРРБ търсят еко решения
  В МРРБ търсят еко решения

  Виждаме много дефекти, ще търсим механизъм те да бъдат отстранени. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова на среща с представители на

 • Комитова: Чакаме 1,9 млрд. лв. за саниране
  Комитова: Чакаме 1,9 млрд. лв. за саниране

  България разчита на 1,9 млрд. лв. по Плана за възстановяване и устойчивост за обновяване на жилищния и нежилищния фонд. Значителни средства са предвидени за тези

 • Дискусия как да се направи по-добра инфраструктура
  Дискусия как да се направи по-добра инфраструктура

  Предприемачите и общината имат нужда от диалог, за да се стигне до по-справедливо изграждане на инфраструктура. Това заяви заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството арх.

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us