Новини

Снимка на нощен Пловдив от дрон сред наградените в конкурс

Dronestagram проведе вторият си ежегоден конкурс за фотографии, заснети чрез дрони. Снимка на нощен Пловдив от птичи поглед с автор Светлин Маринов беше отличена на второ място сред най-харесваните от потребителите на приложението.

Конкурсът беше журиран от заместник-директора по фотография на National Geographic, главният директор на френското издание на списанието и изпълнителния директор и основател на Dronestagram. Те пресяха най-добрите сред 5000 фотографии в категории природа, места и „dronies”– автопортрети заснети от въздуха.

Вижте всички победители на адрес: https://www.dronestagr.am/contest/.

Автор

Geomedia Magazine

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
 • В МРРБ търсят еко решения
  В МРРБ търсят еко решения

  Виждаме много дефекти, ще търсим механизъм те да бъдат отстранени. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова на среща с представители на

 • Комитова: Чакаме 1,9 млрд. лв. за саниране
  Комитова: Чакаме 1,9 млрд. лв. за саниране

  България разчита на 1,9 млрд. лв. по Плана за възстановяване и устойчивост за обновяване на жилищния и нежилищния фонд. Значителни средства са предвидени за тези

 • Дискусия как да се направи по-добра инфраструктура
  Дискусия как да се направи по-добра инфраструктура

  Предприемачите и общината имат нужда от диалог, за да се стигне до по-справедливо изграждане на инфраструктура. Това заяви заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството арх.

Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us