кофа

Destructive Creation ВИ изчистиха колите

Момчетата от артистичното сдружение Destructive Creation, които станаха известни с изрисуването на Паметника на Съветската армия и с още куп провокативни и цветни инициативи, изчистиха 101 коли на нищо неподозиращи граждани в столицата. Чистката на лед и сняг станала в ранните часове на 27-ми януари, а старателно почистените автомобили били подбрани на случаен принцип от многото паркирани превозни средства в централната градска част.

 

Момчетата качиха снимки от инициативата в своята фейсбук страница под надслова „Честит първи сняг“, а целта е била да зарадват изнервените от времето и трафика столичани, за да може денят им да започне с усмивка. Както знаем, Destructive Creation са известни освен със силните послания в творбите си и съвсем ясния им контекст и с желанието си за ползотворно творене, което демонстрират вече не веднъж.

 

Надяваме се собствениците на почистените коли да са били доволни, а ако още не са се усетили за какво иде реч им казваме: ДА, Destructive Creation ВИ изчистиха колите.

Автор

Super User
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us