кофа

Два милиона за екрани и още толкова за градинска изложба изсипва правителството за седмица

Два милиона за екрани и още 2 милиона за градинска изложба изсипва правителството за седмица. Това се дължи на едни от най-големите обществени поръчки за тази седмица- изложбен център "Флора Бургас" и Националния стадион „Васил Левски“. 

Община Бургас търси изпълнител на строежа на изложбен център "Флора Бургас". Проектът ще се финансира със заем от механизма "Джесика", а цялата стойност на проекта ще е 2.336 млн. лв. Срокът за изпълнение е 300 дни, като участниците трябва да докажат оборот за последните три години от поне 3 млн. лв., както и да са изпълнявали сходни поръчки.
Другата поръчка е свързана с Националния стадион „Васил Левски“ и е за доставка, монтаж и пускане в редовна експлоатация на публична информационно-рекламна система от пълноцветни светодиодни екрани. Те ще излъчват визуална информация при спортни и други масови събития, провеждани на стадиона,а  общата стойност на проекта ще бъде около 1.7 млн. лв. Участниците трябва да имат оборот от поне 4 млн. лева за последните три години, ако работят без подизпълнител. Техническото предложение има тежест 65%, а цената – 35%.

Автор

Super User
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us