кофа

Семинарите Trimble Express за втори път в България

За втора година Trimble Express ще обиколи България, за да представи новостите в работата си.

Всяка година Trimble Navigation – световен лидер в областта на геодезическите решения – организира поредицата Trimble Express в различните страни от 5-те континента.

През миналата година за първи път Trimble Express 2010 под мотото „Бързина и прецизност във всяко ваше измерване" достигна до пет български града – Пловдив, Бургас, Варна, Русе, София.

И тази година семинарите Trimble Express ще представят на участниците новите продукти от портфолиото на Trimble, като гарантират интересни лекции по актуални професионални теми. Организатор на събитието – екипът на Солитех АД, ще демонстрира интелигентната комбинация от тотални станции, GNSS/GPS приемници, скенери, контролери и софтуер на Trimble.

Всеки от участниците ще може да зададе въпросите си по време на демонстрациите, на които ще бъдат тествани продуктите Trimble, както и в неформална обстановка – на деловите обеди.

Семинарите започват от 9.00 часа на 4 април в хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив и от 9.00 часа  на 6 април в хотел „Голдън Тюлип“ във Варна. Предвижда се по-късно да бъдат организирани и семинари в други градове, като датите и местата на провеждане ще се уточнят допълнително.

Автор

Super User
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us