кофа

Тази вечер за пътуването като професия в Сохо

Тази вечер от 19:00 до 20:30 ще се проведе събитието Creatives Тalk: Digital Nomads @ SOHO. Креативните разговори или „лекцията“, ако можем въобще да я определим с тази суховата дума, ще се случи в Soho/Coxo на ул. Искър №4. Както може би вече знаете, Сохо е пространство което се отдава под наем за интересни и нестандартни партита, поетични четения, работни срещи, работилници, семинари и какво ли още не. В днешната понеделнишка вечер това пространство ще се превърне в околосветско, защото затова как са превърнали своите пътувания в истинска професия ще ни разказват Армандо Костантино и Мелони Кандеа.

 Тези двама ентусиасти са пътували толкова през последната година и половина, че чак може да ни се завие свят. Историите им и това как където и да си, във всяка точка на света може да работиш, разказвайки за пътуванията си и пишейки невероятни разкази са си направо за бестселър. Независимо къде са забили знаменцата си по точките на земното кълбо, те могат да ти дадат практични съвети, трикове и най-обективна информация как да превърнеш пътуването в начин на живот, който да работи за теб.

Мечтали ли сте си някога да нямате шеф? Офисът ви да се мести от плажа в Ибиса до някое иглу в ледената пустош или просто да пишете статиите си в компанията на маймунките капуцини в Бали. Ако отговорът е да, то тогава тази дискусия е точно за вас. Ние затягаме планинските обувки, пълним самара и си начертаваме карта с точна локация ул. Искър №4, а вие може да помечтаете за околосветско пътешествие, преди да ви разяснят как точно да го осъществите- довечера от 19:00 ч. Входът е свободен, а дискусията ще се проведе на английски език. Вземете си тефтерче или направо записвайте на гърба на туристическите гидове, които със сигурност ще са в списъка ви с покупки след лекцията нататък.

Автор

Super User

И все пак тя се върти…
Rotating_earth
Rotating_earth
От категорията
Гео-портал на минестерството на отбраната

Contact Us